single.php
. . . Vraag Is 3-MMC aantoonbaar in urine, bloed of speeksel?

Is 3-MMC aantoonbaar in urine, bloed of speeksel?

Is 3-MMC aantoonbaar in urine, bloed of speeksel?

Urine

Er bestaan testen die je zelf thuis kunt doen om te zien of er drugs in het lichaam zitten. Deze testen heten zelftesten.  Je moet een teststrip in de urine hangen. Het papiertje verandert dan van kleur of er verschijnt een streep of vlek als de drug of drugs waar naar gezocht wordt aanwezig is/zijn. 

Een positieve uitslag wil zeggen dat er drugs gevonden zijn. 3-MMC (‘miauw’ of ‘poes’) lijkt soms wat op andere drugs zoals amfetamine. Maar hoogstwaarschijnlijk geeft 3-MMC geen ‘vals positief’ resultaat wanneer met een zelftest gezocht wordt op andere drugs. Dit betekent dat je door het gebruik van 3-MMC niet positief kan testen op bijvoorbeeld amfetamine. Wel is het waarschijnlijk zo dat het gebruik van 4-MMC, 2-MMC en 3-CMC ook zorgt voor een positieve uitslag op een 3-MMC urinetest. 

Bloed

Een labtest kan 3-MMC aantonen in het bloed met dure apparaten en getrainde medewerkers. 

Speeksel

De meeste speekseltesten worden uitgevoerd door de politie.  De speekseltest van de politie test niet op 3-MMC. 

Hoe lang is 3-MMC aantoonbaar in urine bloed of speeksel?

Het is niet bekend hoe lang 3-MMC aantoonbaar is in de urine, bloed en speeksel. Hier is nog nooit onderzoek naar gedaan.  Maar volgens de fabrikant van de zelftesten voor 3-MMC zorgt deze test 1-3 dagen na gebruik voor een positieve uitslag.

#3mmc

Heb je gevonden wat je zocht?
JaNee
Stel een vraag
Scroll naar boven