. . . Aantoonbaarheid

Aantoonbaarheid

category.php

LSD: Aantoonbaarheid

LSD is tot 2 dagen zichtbaar in bloed of urine. Hoe vaker, meer en hoe langer men gebruikt, des te langer is een middel aantoonbaar.

Lachgas: Aantoonbaarheid

Lachgas wordt via de longen opgenomen en heel snel (na ongeveer 1 uur) weer uitgescheiden. Daarom is lachgas na gebruik niet meer aantoonbaar.

GHB: Aantoonbaarheid

Zelfs na hoge doseringen is het na 8 uur in bloed en na 12 uur in urine niet meer aan te tonen. Er wordt daarom alleen op GHB getest (bijvoorbeeld in de urine) als er sprake is van acute vergiftiging.

Cocaïne: Aantoonbaarheid

Cocaïne is tot ongeveer 3 dagen na gebruik aantoonbaar in de urine. Als iemand vaak en veel gebruikt kan cocaïne tot 8 dagen aantoonbaar zijn.

Benzo’s: Aantoonbaarheid

Afhankelijk van het gebruikte middel zijn slaap- en kalmeringsmiddelen 12 uur tot twee weken na gebruik in de urine aantoonbaar.

2C-B: aantoonbaarheid

2C-B blijft ongeveer 15 uur aantoonbaar in het speeksel. Hoe lang 2C-B aanwezig blijft in het bloed is nog niet bekend omdat er heel weinig onderzoek is gedaan naar de drug.

4-FA/4-FMP: aantoonbaarheid

Vermoedelijk is 4-FA ongeveer 2-3 dagen aantoonbaar in de urine. Er wordt meestal  niet gezocht op 4-FA tijdens een drugstest.

Stel een vraag
Scroll naar boven