single.php
. . . Uncategorized Is 3-MMC aantoonbaar in urine, bloed of speeksel?

Is 3-MMC aantoonbaar in urine, bloed of speeksel?

Alleen een laboratorium kan 3-MMC aantonen in de urine en bloed. Hiervoor zijn dure apparaten en getrainde medewerkers nodig.

Urine: er bestaan testen die je zelf thuis kunt doen om te zien of er drugs in het lichaam zitten. Deze testen heten zelftesten.  Je moet een teststrip in de urine hangen. Het papiertje verandert dan van kleur of er verschijnt een streep of vlek als de drug of drugs waar naar gezocht wordt aanwezig is/zijn. Deze test bestaat (nog) niet voor 3-MMC.

Een positieve uitslag wil zeggen dat er drugs gevonden zijn. 3-MMC lijkt soms wat op andere drugs zoals amfetamine. Maar hoogstwaarschijnlijk geeft 3-MMC geen ‘vals positief’ resultaat wanneer met een zelftest gezocht wordt op andere drugs. Dit betekent dat je door het gebruik van 3-MMC niet positief kan testen op bijvoorbeeld amfetamine. 

Een labtest kan 3-MMC aantonen in de urine met dure apparaten en getrainde medewerkers. 

Bloed: voor bloed geldt hetzelfde. Alleen een lab kan bepalen of er 3-MMC gebruikt is.

Speeksel:  de meeste speekseltesten worden uitgevoerd door de politie.  De speekseltest van de politie test niet op 3-MMC. 

Hoe lang is 3-MMC aantoonbaar in urine bloed of speeksel?

Het is niet bekend hoe lang 3-MMC aantoonbaar is in de urine, bloed en speeksel. Hier is nog nooit onderzoek naar gedaan. 

#3mmc

Stel een vraag
Vergroot lettertype
Scroll naar top