single.php
. . . Drugs Wat is een Snowseal of Ponypack? 

Wat is een Snowseal of Ponypack? 

Wat is een Snowseal of Ponypack? 

Een snowseal of een ponypack/pony pak is een envelopje waar drugs in bewaard kunnen worden. Ze worden verkocht als vierkante vetvrije papiertjes. De papiertjes kunnen met wat vouwen een envelopje worden. Iemand die drugs gebruikt kan hier zijn drug in bewaren. Omdat het een envelopje is kan het makkelijk open en dicht worden gedaan voor gebruik. Hij of zij kan de drug bewaren zonder dat er te veel vocht of vuil bij de drug komt.  

Wat is het verschil tussen een Snowseal of Ponypack? 

Het verschil tussen een snowseal en een ponypack is het plaatje op het envelopje. Op een snowseal staat een zeehond met een bal op zijn neus. Op een ponypack staat een steigerend paard. Maar er is naast het plaatje geen verschil.  

De envelopjes hebben soms ook andere plaatjes. Bijvoorbeeld een foto van Scarface of Pablo Escobar. Maar veel envelopjes hebben ook geen plaatje of tekst. Wat er ook op staat of hoe groot of klein het envelopje ook is, ze worden bijna altijd ponypack of snowseal genoemd.  

Welke drugs worden er in bewaard? 

De meeste mensen die de envelopjes gebruiken bewaren er cocaïne in. Maar mensen die drugs gebruiken of dealers stoppen er ook andere poeders in. Bijvoorbeeld ketamine, 3-MMC of speed.  

Heb je een envelopje gevonden bij iemand die je kent? Of heb je andere vragen over snowseals of ponypacks? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan anoniem en via telefoon, chat of mail.

> Bekijk informatie en openingstijden van de Drugs Infolijn

Heb je gevonden wat je zocht?
JaNee
Stel een vraag
Scroll naar boven