single.php
. . . Overige middelen Pyrazolam

Pyrazolam

Pyrazolam: wat je moet weten

Pyrazolam (ook wel “SH-I-04″ genoemd) is een designer benzodiazepine. Het is voor het eerst in 2012 op de drugsmarkt verschenen. Dit is maar kort, en pyrazolam valt daarom onder de Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS). Bijna alles wat er bekend is over de risico’s en werking van pyrazolam, komt van mensen die over hun ervaringen schrijven op het internet. Deze mensen zeggen het volgende over pyrazolam.

Werkingsduur

De werkingsduur van pyrazolam lijkt 6-10 uur.

Effecten en bijwerkingen

Mensen die pyrazolam hebben gebruikt valt het vaak op dat ze minder angst ervaren en dat hun lichaam zich ontspant. Ze merken dan soms dat ze erg slappe armen en benen krijgen.

Risico’s

Voor pyrazolam gelden in ieder geval de risico’s van andere benzodiazepines. Deze risico’s zijn onder andere: geheugenverlies (black outs), verslaving, sneller een (verkeers)ongeluk krijgen, en de (levens)gevaarlijke combinatie met alcohol, GHB of opiaten.

Daarnaast kan het zo zijn dat de pillen of pellets niet zoveel bevatten als op de verpakking staat: het kan meer of minder zijn. Of zelfs een andere drug bevatten dan pyrazolam. Ook kunnen er risico’s zijn die niet bekend zijn.

Heb je klachten na het gebruik van pyrazolam? Of maak je je zorgen om het gebruik van iemand of je eigen gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan anoniem en via telefoon, chat of mail.

> Bekijk informatie en openingstijden van de Drugs Infolijn

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit middel? Of maak je je zorgen om het gebruik van iemand of je eigen gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan anoniem via telefoon, chat of mail.
Heb je gevonden wat je zocht?
JaNee
Stel een vraag
Scroll naar boven