single.php
. . . Overige middelen Bromazolam

Bromazolam

Bromazolam: wat je moet weten

Bromazolam (ook wel “XLI-268” genoemd) is een designer benzodiazepine Het is pas sinds 2016 op de drugsmarkt. Het valt daarom onder de Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS). Er is nog maar weinig bekend over de werking en de risico’s van bromazolam. Veel van wat er bekend is over de werking, komt van ervaringen van mensen die erover schrijven op het internet. Deze mensen zeggen het volgende over bromazolam:

Werkingsduur: 8-12 uur

Effecten en bijwerkingen: Mensen die bromazolam gebruikt hebben valt het vaak op dat ze minder angst ervaren, slappe spieren krijgen, en sneller in slaap vallen en in slaap blijven. Verder schrijven deze mensen vaak dat ze het middel wel eens snel opnieuw nemen omdat ze het idee hebben nuchter te zijn. Ze zijn alleen niet nuchter. Hierdoor ervaren ze wel eens black outs. Ook kunnen ze dingen slechter onthouden dan normaal, dit is soms een dag na gebruik nog steeds zo.

Risico’s: De risico’s van andere benzodiazepines gelden ook voor bromazolam, zoals onder andere: verslaving, geheugenverlies (black outs), sneller een ongeluk krijgen (ook in het verkeer) en dood kunnen gaan als die persoon ook alcohol drinkt of andere verdovende middelen gebruikt. Maar er kunnen ook risico’s zijn die niet bekend zijn. Daarnaast kunnen de pillen of pellets hoger of lager gedoseerd zijn dan beschreven. Of een heel ander middel dan bromazolam bevatten.

Heb je klachten na het gebruik van bromazolam? Of maak je je zorgen om het gebruik van iemand of je eigen gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan anoniem en via telefoon, chat of mail.

> Bekijk informatie en openingstijden van de Drugs Infolijn

Heb je gevonden wat je zocht?
JaNee
Stel een vraag
Scroll naar boven