. . . Hoofdpijnmedicatie

Hoofdpijnmedicatie

category.php

XTC & (Hoofd)Pijnmedicatie

Zowel XTC als triptanen (migraine medicijnen) zorgen voor een verhoogde hoeveelheid serotonine in het bloed. Combinatie van XTC met triptanen leidt waarschijnlijk niet tot gevaarlijk hoge concentraties XTC in het lichaam, maar bij hoge doseringen valt het serotoninesyndroom” niet uit te sluiten.

GHB & (Hoofd)Pijnmedicatie

Wegens gebrek aan onderzoek zijn er geen interacties tussen hoofdpijnmedicatie en GHB bekend. Je bent bij gecombineerd gebruik dus je eigen proefkonijn.

Paddo’s & (Hoofd)Pijnmedicatie

Hoewel er geen gevaarlijke interacties tussen paddo’s en hoofdpijnmedicatie bekend zijn, valt wegens gebrek aan onderzoek niet uit te sluiten dat ze er zijn.

Cocaïne & (Hoofd)Pijnmedicatie

Gelijktijdig gebruik van de bètablokker propranolol en cocaine leidt tot een toename van de verwijding van de bloedvaten van het hart, wat levensgevaarlijk kan zijn.

Alcohol & (Hoofd)Pijnmedicatie

Als je pijnstillers of ontstekingsremmers (NSAID’s zoals bijvoorbeeld asprine of ibuprofen) gebruikt, kun je alcohol beter vermijden.

Heroïne & (Hoofd)Pijnmedicatie

Wanneer je heroine combineert met een andere opiaat die als pijnstiller wordt gegeven, is het risico op een overdosis groot.

Over hoofdpijnmedicatie

Hoofdpijn is een bekend verschijnsel, bijna iedereen heeft er wel eens last van. Naast de veelbesproken spanningshoofdpijn en migraine bestaat er ook medicatie-afhankelijke hoofdpijn en clusterhoofdpijn.

Stel een vraag
Scroll naar boven