single.php
. . . Cannabis Kan blowen invloed hebben op de behoefte aan seks?

Kan blowen invloed hebben op de behoefte aan seks?

Kan blowen invloed hebben op de behoefte aan seks?

Ja. Cannabis (wiet, hasj) kan effect hebben op iemands behoefte aan seks (libido). Of iemand geil of opgewonden wordt van wiet hangt af van de omgeving en personen waarmee de persoon gebruikt. Dit heeft dus meer te maken met de combinatie van cannabis samen met de set en setting. Welke soort wiet/hasj wordt gebruikt maakt hierin minder uit.

Cannabis ontspant de spieren en werkt kalmerend. Ook kan cannabis zorgen voor meer lichamelijke gevoeligheid en verlangen naar seks. Seks kan dan lekkerder voelen en het orgasme sterker. Daarnaast kan blowen zorgen voor minder remmingen. Hierdoor kan het zijn dat de persoon sneller de eerste stap zet of ja zegt tegen seks. Ook kan het gebeuren dat iemand seks zonder drugs niet meer leuk of prettig gaat vinden. Dit kan zorgen voor een ongezonde relatie met drugs en seks

Als iemand een tijdje veel blowt, bijvoorbeeld elke dag, zal de behoefte aan seks juist afnemen. Blowen kan dus op langer termijn juist zorgen voor minder zin in seks. Dit hangt af van de persoon en hoe veel of vaak iemand cannabis gebruikt. Ook kan iemand angstig worden van cannabis en daardoor minder zin in seks.

> Lees hier meer over de risico’s van wiet op korte en lange termijn

Heb je gevonden wat je zocht?
JaNee
Stel een vraag
Scroll naar boven