single.php
. . . Overige middelen Flubromazepam

Flubromazepam

Flubromazepam: wat je moet weten

Flubromazepam is een designer benzodiazepine. Het is voor het eerst in 2012 op de drugsmarkt gevonden. Dit is nog niet lang, en daarom valt het onder de Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS). Bijna alles van wat er bekend is over de werking en risico’s van flubromazepam, komt van mensen die over hun ervaring schrijven op het internet. Zo zeggen deze mensen het volgende:

Werkingsduur

De werkingsduur van flubromazepam lijkt 12-24 uur, maar daarna ervaren veel mensen nog steeds effecten.

Effecten en bijwerkingen

Mensen die flubromazepam hebben gebruikt zeggen dat ze minder angst ervaren en dat ze sneller dan normaal in slaap vallen. Als iemand een dosis bijneemt, kunnen de effecten zeer lang duren, tot meerdere dagen. 

Risico’s

Het gebruik van flubromazepam heeft in ieder geval voor dezelfde risico’s als die van andere benzodiazepines. Dit zijn risico’s zoals black outs (geheugenverlies), verslaving, sneller in een (verkeers)ongeluk krijgen en levensgevaar als het wordt gecombineerd met alcohol of andere verdovende middelen.

Ook is er een onderzoek gedaan naar flubromazepam waaruit blijkt dat het mogelijk gevaarlijk kan zijn voor het hart1Zoals te vinden in dit onderzoek. De pillen of pellets bevatten daarnaast niet altijd precies wat ze moeten bevatten. Er kan bijvoorbeeld te veel of te weinig in zitten, of zelfs een totaal andere drug. 

Heb je klachten na het gebruik van Flubromazepam? Of maak je je zorgen om het gebruik van iemand of je eigen gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan anoniem en via telefoon, chat of mail.

> Bekijk informatie en openingstijden van de Drugs Infolijn

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit middel? Of maak je je zorgen om het gebruik van iemand of je eigen gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan anoniem via telefoon, chat of mail.
Heb je gevonden wat je zocht?
JaNee
Stel een vraag
Scroll naar boven