single.php
. . . GHB GHB: Prijs

GHB: Prijs

GHB: Prijs

Hoeveel kost GHB?

Er is geen controle op de verkoop van GHB. Het is namelijk een illegaal middel. Daarom verandert de prijs soms zonder duidelijke redenen. GHB wordt als stroperige vloeibare verkocht. Mensen kopen GHB dan bijvoorbeeld per (halve) liter of in flesjes van 100 ml. Ook wordt GHB verkocht in lege flügel flesjes of plastic buisjes van 5 ml. Een tijdje was de gemiddelde prijs van deze buisjes van 5ml €4. Wat de gemiddelde prijs is in 2022 is niet duidelijk.

Wat is een normale prijs voor GHB in 2023?

De testservice verzamelt informatie over de Nederlandse drugsmarkt. Bij andere drugs kan de testservice meestal een gemiddelde prijs geven. GHB wordt minder vaak ingeleverd bij de testservice dan andere drugs. Daarom is voor GHB de laatste jaren niet duidelijk geworden wat deze gemiddelde prijs is in Nederland.

De gemiddelde prijs van 2021 is wel gemeten in Amsterdam. De literprijs was gemiddeld €100-150. Voor een halve liter was dat €70-85. Voor een kwart liter betaalde iemand gemiddeld €40-501Zoals te vinden in dit onderzoek (pdf). Deze gemiddelde prijzen in Amsterdam kunnen anders zijn dan de landelijke prijzen.

De prijs van GBL

GBL is een stof waar GHB van gemaakt kan worden. Een liter GBL kostte in Amsterdam in 2021 gemiddeld €140-150. De literprijs van GBL is door de jaren heen gestegen. Waarschijnlijk heeft dit effect op de straatprijs van GHB.

Heb je gevonden wat je zocht?
JaNee
Stel een vraag
Scroll naar boven