. . . ADHD-medicatie

ADHD-medicatie

category.php

Hasj/wiet & ADHD-medicatie

Slaperigheid, als bijwerking van Ritalin, kan door blowen versterkt worden. Maar er kan ook een verergering van ADHD-symptomen optreden, zoals onrust.

XTC & ADHD-medicatie

Als je ADHD hebt, brengt XTC-gebruik mogelijk extra risico’s met zich mee. XTC ontregelt het dopaminesysteem wat voor ADHD’ers tot onverwachte, negatieve effecten kan leiden.

Paddo’s & ADHD-medicatie

Voor mensen met ADHD kan het gevaarlijker zijn om tripmiddelen te gebruiken. Mogelijk hebben ADHD’ers meer kans op een heftiger trip vanwege de ontregeling in het centrale zenuwstelsel.

GHB & ADHD-medicatie

GHB heeft een dempende werking op het centrale zenuwstelsel. ADHD-medicatie werkt juist opwekkend. Vanwege het tegengestelde effect, kan de combinatie onverwachte effecten veroorzaken.

Cocaïne & ADHD-medicatie

Als je ADHD hebt, brengt cocaïnegebruik mogelijk extra risico’s met zich mee. Cocaïne ontregelt het dopaminesysteem wat voor ADHD’ers tot onverwachte, negatieve effecten kan leiden.

Heroïne & ADHD-medicatie

Er is geen onderzoek gedaan naar de interacties tussen heroïne en ADHD-medicatie. Vanwege mogelijke onverwachte negatieve effecten wordt deze combinatie afgeraden

Over ADHD medicatie

ADHD is een psychische stoornis. Het staat voor ‘Attention-Deficit Hyperactivity Disorder’ ofwel aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit. De aandoening komt ook voor zonder hyperactiviteit en wordt dan ADD genoemd.

Speed & ADHD-medicatie

Als je ADHD hebt, brengt speedgebruik mogelijk extra risico’s met zich mee. Speed ontregelt het dopaminesysteem wat voor ADHD’ers tot onverwachte, negatieve effecten kan leiden.

Stel een vraag
Scroll naar boven