Drugsinfo

Alles over drugs, risico's en gezondheid

Nieuws

OM pleit voor opheffing briefgeheim op pakketten om drugs op te sporen

3-dec-2018 - Volgens het OM zouden door de afschaffing van het briefgeheim voor postpakketten verdachten sneller kunnen worden opgespoord en aangehouden. Nu duurt het vaak weken voor de politie toestemming heeft g..
lees verder

Wageningen Universiteit wil een rol spelen in het experiment met legale wietteelt

27-nov-2018 - De landbouwuniversiteit Wageningen (WUR) wil graag meedoen aan het experiment gesloten coffeeshopketen, dat in 2019 van start moet gaan. Dat zegt Eric Poot van de WUR, teamleider plantkunde bij de uni..
lees verder

Tygo Gernandt: 'GHB is verslavender dan heroïne'

27-nov-2018 - "Het is erg om te zeggen, maar GHB is eigenlijk erger dan heroïne." Dat zei presentator Tygo Gernandt, die voor zijn nieuwe programma in de wereld van de GHB is gedoken. Volgens psychiater Bram ..
lees verder

Brabant staat centraal in docu Tygo in de GHB

26-nov-2018 - Tygo Gernandt en wijkagent Fred van Opstal laten in de documentaire zien hoe groot het GHB-probleem is. In de plaats van zo’n 9.000 inwoners zijn volgens de documentaire zo’n 180 mensen di..
lees verder

Nicolette verloor haar dochter aan XTC

26-nov-2018 - Danielle overleed op 21-jarige leeftijd na het gebruik van XTC. Haar moeder Nicolette had geen idee dat haar dochter drugs gebruikte, al vroeg ze kort voor haar dood aan Danielle of dat het geval was...
lees verder