Drugsinfo

Alles over drugs, risico's en gezondheid

Nieuws

Ayoub gebruikte zoveel lachgas dat hij verlamd raakte: "Ik moest opnieuw leren lopen"

21-nov-2019 - Op het hoogtepunt van zijn verslaving gebruikte Ayoub 8 á 9 flessen lachgas per dag. Dat zijn bijna 1000 ballonnen. Ayoub zat alleen nog maar op de bank en zijn dealer deed zelf de voordeur ope..
lees verder

ChristenUnie: Coffeeshops moeten toeristen weigeren

20-nov-2019 - Coffeeshops in heel Nederland moeten toeristen weren, vindt regeringspartij ChristenUnie. Justitieminister Ferd Grapperhaus moet de gemeenten zover krijgen dat te regelen. Nederland staat ‘beke..
lees verder

Aboutaleb wil soepeler regels voor tegengaan drugs in haven

20-nov-2019 - Burgemeester Aboutaleb wil dat privacyregels worden versoepeld bij de bestrijding van drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven. Deze "belemmeringen op het gebied van regelgeving" moeten worden opgeh..
lees verder

Friese gemeenten willen af van lachgas

18-nov-2019 - Vier Friese gemeenten – Súdwest-Fryslân, Smallingerland, Waadhoeke en Leeuwarden – onderzoeken of zo’n totaalverbod haalbaar en handhaafbaar is. Veel andere gemeenten zo..
lees verder

Proef Novadic Kentron om mensen met medicijnverslaving beter te helpen 'Je hebt geen leven meer'

15-nov-2019 - Het is een van de meest voorkomende, maar minst behandelde verslavingen in ons land: verslaving aan medicijnen. Novadic Kentron is in Den Bosch een proef gestart om mensen hier beter van af te helpen...
lees verder