Drugsinfo

Alles over drugs, risico's en gezondheid

Nieuws

Activiteiten ‘cannabis social club’ strafbaar volgens OM

12-feb-2015 - De activiteiten van de eerste zogenoemde ‘cannabis social club’ van Nederland zijn strafbaar. Dat stelt het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam. De vereniging ‘Tree of Life’ ..
lees verder

Is verslaving een ziekte?

12-feb-2015 - Op 17 januari organiseerde TRACE onderzoek een publiekssymposium over verslaving met het thema 'Is verslaving een ziekte?'. Dit symposium is nu online te bekijken. In de video zijn colleges te z..
lees verder

Is verslaving een ziekte?

9-feb-2015 - Op 17 januari organiseerde TRACE onderzoek een publiekssymposium over verslaving met het thema 'Is verslaving een ziekte?'. Dit symposium is nu online te bekijken. In de video zijn colleges te z..
lees verder

Onderzoek: 'Cannabis roken schadelijker dan tabak'

9-feb-2015 - Cannabis roken veroorzaakt meer ademhalingsproblemen dan het roken van tabak. Dat blijkt uit een Britse studie, gepubliceerd in het British Journal of General Practise. In het onderzoek werden 500 rok..
lees verder

'Het zijn maar 5 hennepplantjes!'

22-jan-2015 - Een huurster moet haar woning verlaten, nadat in haar tuin vijf hennepplanten waren gevonden. De planten waren elk zo’n 2 meter hoog en 1 meter breed. Verhuurders treden nog steeds streng op te..
lees verder