Drugsinfo

Alles over drugs, risico's en gezondheid

Nieuws

Kabinet zet verbod op sterke wiet door

6-okt-2014 - Het kabinet wil doorgaan met het plan om sterke wiet en hasj te verbieden. Minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) legt de kritiek naast zich neer dat het onmogelijk is om betrouwbaar vast te stel..
lees verder

D66 Voorst pleit voor gereguleerde hennepteelt

4-okt-2014 - D66 Voorst wil de teelt van hennep uit illegale circuit halen. De coalitiepartij pleit voor gereguleerde teelt waarbij een rol is weggelegd voor de gemeente. D66-raadslid Annetta Lasance dient maandag..
lees verder

Rotterdamse wijk pleit voor drive-in coffeeshop

3-okt-2014 - De Rotterdamse wijk Charlois wil de woonstraten ontlasten door een drive-in coffeeshop in de Waalhaven te beginnen. Dat staat geschreven in een voorstel van de gebiedscommissie. 'In de Waalhaven woon..
lees verder

Studie: 'Vrouwen ontwikkelen eerder een tolerantie voor THC'

26-sep-2014 - Waarom is nog niet helemaal duidelijk, maar THC, de stof in hasj waarvan je high wordt, werkt bij vrouwen anders dan bij mannen. Uit studies blijkt met name dat vrouwen eerder een tolerantie ontwikkel..
lees verder

JOVD wil coffeeshop Dalfsen om criminaliteit terug te dringen

25-sep-2014 - De JOVD Zwolle e.o. verbaast zich over het standpunt van de Dalfser politiek om geen coffeeshop toe te laten binnen de gemeente.  "Juist door het openen van een coffeeshop wordt de drugshandel v..
lees verder