Drugsinfo

Alles over drugs, risico's en gezondheid

Nieuws

Amsterdam zet alles op alles om toeristen te waarschuwen tegen de heroïne

6-dec-2014 - Het lijkt bijna deel van de kerstversiering: elektronische borden die toeristen waarschuwen voor een dealer die witte heroïne verkoopt als cocaïne. Hij heeft de drugs sinds eind oktober aan ..
lees verder

Amerikaanse media roemen Amsterdams drugsbeleid

5-dec-2014 - Amsterdam is al een paar weken in de ban van een drugsprobleem dat veel verder reikt dan de gebruikelijke toeristen die stoned door de stad lopen, niet uitkijken wanneer ze de straat oversteken of met..
lees verder

Heroïnetests afgeleverd bij Amsterdamse smartshops

5-dec-2014 - Dozen vol heroïnetests arriveerden vandaag bij een smartshop in Amsterdam. De tests worden vandaag verspreid door de stad. In de pakketjes zit een ampul met testvloeistof. Als deze vloeistof paa..
lees verder

Gemeenten geven geen vervolg aan eis gereguleerde wietteelt

4-dec-2014 - Gemeenten die van minister Ivo Opstelten hebben geëist dat ze mogen experimenteren met gereguleerde wietteelt, ondernemen nauwelijks actie om dit in de praktijk te brengen. Dat blijkt uit een ron..
lees verder

Verslavingsarts: grens aan trend om thuis af te kicken

3-dec-2014 - De trend dat mensen zoveel mogelijk thuis moeten afkicken heeft een grens bereikt. Zo zijn er gebruikers van ghb die nu zelf thuis ontgiften terwijl dit medisch onverantwoord is.Dit zegt verslavingsar..
lees verder