Drugsinfo

Alles over drugs, risico's en gezondheid

Nieuws

Bij de Drugs Infolijn kijken ze nergens van op

18-okt-2018 - Eva Ehrlich hoort van alles, daar bij de Drugs Infolijn. Van ik heb zulke zwarte gedachten na xtc, kan dat kwaad? tot Help, m’n vriend snuift te veel, hoe ga ik ermee om? Ehrlich noch haar ande..
lees verder

Canadezen mogen vanaf vandaag legaal wiet kopen en gebruiken

17-okt-2018 - Vanaf vandaag mag in Canada legaal wiet worden gebruikt en gekweekt. De afgelopen jaren werd privégebruik gedoogd, net als in Nederland, maar nu is het helemaal vrijgegeven. Canada is het twee..
lees verder

Politiek verdeeld over onderzoek naar legalisatie xtc

17-okt-2018 - Uit een rondgang van NU.nl langs de partijen blijkt dat onder meer D66, GroenLinks, SP en PvdA voorstander zijn van nader onderzoek, maar van de partijen is alleen GroenLinks op voorhand al voorstande..
lees verder

Criminoloog: Laat commissie legalisatie xtc onderzoeken

16-okt-2018 - In het licht van de toenemende ondermijnende criminaliteit klinkt steeds vaker de roep om legalisatie van xtc. Ton Nabben, als criminoloog verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, bepleit daarom o..
lees verder

Steeds vaker hartproblemen door drugs

16-okt-2018 - Drugs in de stad, het hart in extase. Daarover praat cardioloog Robert Riezebos donderdag tijdens de eerste publieksacademie van het OLVG, het stadsziekenhuis van Amsterdam. Ongeveer éé..
lees verder