Drugsinfo

Alles over drugs, risico's en gezondheid

Nieuws

Inname partydrugs kan langdurende gevolgen hebben

27-jun-2017 - Al vijf jaar regelmatig het gevoel te hebben als een automaat door het leven te gaan, bewegende puntjes zien die aan en uitgaan, gepaard met regelmatig angstaanvallen. Voor sommige mensen is dit werke..
lees verder

Afname in middelengebruik niet gelijk op verschillende schoolniveaus

26-jun-2017 - Sinds 2003 is het gebruik van tabak, alcohol en cannabis onder leerlingen van alle schoolniveaus gedaald. Deze afname in gebruik is echter niet altijd even sterk voor de verschillende schoolniveaus. D..
lees verder

Geen zicht op drugsprobleem in tbs-klinieken

20-jun-2017 - Tbs-klinieken moeten meer werk maken van de bestrijding van drugs en vooral inzicht krijgen in de problematiek. Het management van de klinieken heeft ,,geen concreet beeld” van de drugsproblemat..
lees verder

Amsterdam overweegt versoepeling handelsvoorraad cannabis voor coffeeshops

18-jun-2017 - Coffeeshops mogen in de toekomst mogelijk meer hasj opslaan in de zaak. Nu ligt de grens nog op 500 gram maar die wordt mogelijk versoepeld. Amsterdam overweegt dit om shops te ontlasten nu de vraag e..
lees verder

Onschuldig imago ecstasy onterecht

15-jun-2017 - Er is geen veilige manier om ecstasy te gebruiken en incidenten te voorkomen. Ook is er geen duidelijk verband tussen de hoeveelheid MDMA en de ernst van een gezondheidsincident. Gezondheidsklachten k..
lees verder