category.php
. . . orale-anticonceptie

orale-anticonceptie

XTC & Orale anticonceptie

Combinatie: XTC & Orale anticonceptie In de literatuur staan geen interacties beschreven tussen het gebruik van XTC en orale anticonceptiemiddelen. Volgens een bekende fabrikant van anticonceptiemiddelen is er geen enkele aanwijzing op verminderde betrouwbaarheid van de pil in combinatie met XTC. Wil je geen risico lopen, gebruik dan voor de zekerheid een condoom.

Hasj/wiet & Orale anticonceptie

Combinatie: Hasj/wiet & Orale anticonceptie Het roken van tabak of cannabis geeft in combinatie met pilgebruik een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Dit geldt vooral voor vrouwen ouder dan 35 jaar. Wegens gebrek aan onderzoek zijn er geen interacties tussen orale anticonceptiemiddelen en cannabis bekend. Je bent bij gecombineerd gebruik dus je eigen proefkonijn. …

Hasj/wiet & Orale anticonceptie Lees verder ❯

GHB & Orale anticonceptie

Combinatie: GHB & Orale anticonceptie Wegens gebrek aan onderzoek zijn er geen interacties tussen orale anticonceptiemiddelen en GHB bekend. Je bent bij gecombineerd gebruik dus je eigen proefkonijn. Om die reden raden we het gebruik dan ook af.

Paddo’s & Orale anticonceptie

Combinatie: Paddo’s & Orale anticonceptie Er is geen onderzoek gedaan naar interacties tussen paddo’s en orale anticonceptiva, maar het is onwaarschijnlijk dat deze middelen elkaars werking beïnvloeden. Het gebruik van paddo’s heeft geen negatieve invloed op je pilgebruik en andersom.

Cocaïne & Orale anticonceptie

Combinatie: Cocaïne & Orale anticonceptie In de literatuur zijn geen interacties beschreven tussen het gebruik van cocaïne en orale anticonceptiemiddelen. Volgens een bekende fabrikant van anticonceptiemiddelen is er geen enkele aanwijzing op verminderde betrouwbaarheid van de pil in combinatie met cocaïne. Wil je geen risico lopen, gebruik dan voor de zekerheid een condoom.

Alcohol & Orale anticonceptie

Combinatie: Alcohol & Orale anticonceptie Er zijn bij gezonde mensen geen interacties bekend tussen de anticonceptiepil en alcohol. Echter: als je lever minder goed werkt, bijvoorbeeld als gevolg van een leverziekte of overmatig alcoholgebruik, neemt de werkzaamheid van de pil wel af in combinatie met alcohol. Je lever raakt dan overbelast.

Speed & Orale anticonceptie

Combinatie: Speed & Orale anticonceptie In de literatuur staan geen interacties beschreven tussen het gebruik van speed en orale anticonceptiemiddelen. Volgens een bekende fabrikant van anticonceptiemiddelen is er geen enkele aanwijzing op verminderde betrouwbaarheid van de pil in combinatie met speed. Wil je geen risico lopen, gebruik dan voor de zekerheid een condoom.

Heroïne & Orale anticonceptie

Combinatie: Heroïne & Orale anticonceptie Wegens gebrek aan onderzoek zijn er geen interacties tussen orale anticonceptiemiddelen en heroïne bekend. Je bent bij gecombineerd gebruik dus je eigen proefkonijn. Om die reden raden we het gebruik dan ook af.

Over orale anticonceptie

Over orale anticonceptie Eisprong en bevruchting Ongeveer twee weken voor de menstruatie vindt de eisprong plaats, er komt dan een eicel vrij uit de eierstokken van de vrouw. Als de eicel binnen 48 uur samensmelt met een zaadcel (bevruchting), zal zij zich innestelen in de baarmoeder. Wordt de eicel niet bevrucht, dan zal de eicel …

Over orale anticonceptie Lees verder ❯

Stel een vraag
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Vergroot lettertype
Scroll naar top