. . . Ketamine

Ketamine

category.php

Ketamine en blaasproblemen, nierproblemen en buikpijn

Gebruikers van ketamine kunnen last krijgen van hun blaas, nieren of buik. Zij voelen dan pijn bij het plassen of moeten heel vaak naar de wc. Meestal verdwijnen de klachten als de gebruiker stopt met ketamine.

Wat is een K-hole bij ketamine?

Wanneer gebruikers een (te) hoge dosis ketamine nemen, kunnen zij in zeer sterke mate beleven dat er een scheiding optreedt tussen lichaam en geest (dissociatie) en ook kunnen zij het gevoel hebben (bijna) dood te gaan.

Ketamine: wat je moet weten

Ketamine wordt in ziekenhuizen gebruikt als pijnstiller. Daarnaast wordt het als drug gebruikt. Ketamine komt meestal voor als doorzichtig kristal of wit poeder.

Ketamine: Combinatiegebruik

Het combineren van ketamine met andere drugs vergroot de risico’s. Het kan vervelende, onvoorspelbare, en ook gevaarlijke effecten met zich meebrengen.

Ketamine: Risico’s

Ketamine geeft risico’s op korte termijn en lange termijn. Je kunt bijvoorbeeld vallen en jezelf pijn doen of verslaafd raken.

Ketamine: Werking

Ketamine is een dissociatief tripmiddel. Dissociatief betekent dat je een scheiding ervaart tussen je geest en je lichaam.

Ketamine: De wet

Ketamine valt onder de Geneesmiddelenwet en mag dus alleen voorgeschreven en toegepast worden door artsen.

Ketamine: Zwangerschap

Er is weinig bekend over de risico’s van ketamine tijdens de bevruchting of zwangerschap. Ketamine passeert bij zwangerschap de placenta gemakkelijk en komt direct bij het ongeboren kind terecht.

Stel een vraag
Scroll naar boven