. . . Diabetes medicatie

Diabetes medicatie

category.php

XTC & Diabetes Medicatie

Gelijktijdig gebruik van XTC en diabetes medicatiewordt afgeraden, het is zelfs erg gevaarlijk. Je loopt de volgende risico’s:

Hasj/wiet & Diabetes Medicatie

Door gebruik van cannabis voel je een hypo minder snel aankomen. Bovendien kan cannabis kan van invloed zijn op het eetpatroon; je kunt meer of juist minder gaan eten.

GHB & Diabetes Medicatie

Het onderzoek naar recreatief gebruik van GHB staat nog in de kinderschoenen. Het is daarom moeilijk te zeggen wat de mogelijke interacties zijn tussen GHB en diabetes-medicatie.

Paddo’s & Diabetes Medicatie

Gelijktijdig gebruik van paddo’s en diabetes medicatie wordt afgeraden. Als je diabetes hebt is je stofwisseling en daarmee je bloedsuiker ontregeld.

Alcohol & Diabetes Medicatie

Alcohol en diabetes is geen goede combinatie. Het grootste gevaar voor diabetici bij het drinken van alcohol is een ernstige verlaging van de bloedsuikerspiegel, ook wel hypoglykemie of hypo genoemd.

Heroïne & Diabetes Medicatie

Heroïnegebruik en diabetes is een gevaarlijke combinatie. Heroïnegebruik maakt je in mindere mate bewust van kou, honger en andere ongemakken.

Over diabetes medicatie

iabetes mellitus is ook wel bekend onder de naam suikerziekte. Ongeveer 600.000 mensen in Nederland lijden aan deze ziekte.

Stel een vraag
Scroll naar boven