. . . Antidepressiva

Antidepressiva

category.php

Combinatie: XTC en antidepressiva

Het combineren van XTC en antidepressiva is niet veilig. De antidepressiva zorgt ervoor dat de gewenste effecten van XTC minder of afwezig zijn of dat het gevaarlijk is.

Hasj/wiet & Antidepressiva

Cannabis (wiet en hasj) combineren met antidepressiva heeft onvoorspelbare gevolgen. De combinatie met TCA (tricyclische antidepressiva) kan leiden tot hartritmestoornissen en andere hartproblemen. Dit geldt voor alles waar THC of CBD inzit. Zoals bijvoorbeeld spacecake, CBD-olie of wietolie.

GHB & Antidepressiva

HB heeft een dempende werking op het centrale zenuwstelsel. Antidepressiva hebben een tegengesteld effect, zij hebben juist een meer activerende werking.

Paddo’s & Antidepressiva

De combinatie van antidepressiva met paddo’s wordt afgeraden. Mensen met stemmingsstoornissen of een depressie kunnen beter sowieso geen paddo’s gebruiken, nog afgezien van mogelijke interacties.

Alcohol & Antidepressiva

Het effect van de combinatie alcohol en antidepressiva is moeilijk te voorspellen en wordt daarom afgeraden.

Heroïne & Antidepressiva

Hoewel er niets bekend is over directe interacties tussen heroïne en MAO-remmers kunnen er wel interacties zijn.

Over antidepressiva

Antidepressiva worden geslikt om psychische klachten te verminderen. Het combineren van drugs en antidepressiva vergroot de kans op bijwerkingen. 

Speed & Antidepressiva

De combinatie van speed met antidepressiva wordt afgeraden. Antidepressiva worden genomen om de neurotransmitterhuishouding weer in balans te brengen om angst of depressie te verminderen.

Stel een vraag
Scroll naar boven