. . . Anti-epileptica

Anti-epileptica

category.php

XTC & Anti-epileptica

XTC-gebruik door mensen met epilepsie kan gevaarlijke gevolgen hebben. XTC stimuleert namelijk het activerende gedeelte van de hersenen, terwijl anti-epileptica juist een dempend effect hebben.

Hasj/wiet & Anti-epileptica

Cannabis en anti-epileptica hebben een onduidelijke invloed op elkaar. Onderzoek op dit gebied is nog altijd in volle gang en levert tegenstrijdige berichten op.

Paddo’s & Anti-epileptica

Combinatie van paddo’s met anti-epileptica is onverstandig. Anti-epileptica hebben in tegenstelling tot paddo’s juist een dempend effect, waardoor het combineren van deze middelen onvoorspelbare en gevaarlijke gevolgen kan hebben.

Alcohol & Anti-epileptica

Alcohol wordt net als de meeste anti-epileptica afgebroken in de lever. Ze worden hier omgezet in stoffen die het lichaam makkelijker kan verwijderen via de nieren.

GHB & Anti-epileptica

GHB heeft een dempende werking op het centrale zenuwstelsel. Uit onderzoek is gebleken dat de stof GHB epileptische aanvallen kan opwekken.

Heroïne & Anti-epileptica

Heroïne heeft een dempende werking op het centrale zenuwstelsel. Hierdoor daalt je bloeddruk en is je ademhaling rustig.

Cocaïne & Anti-epileptica

oor mensen met epilepsie is het zeer onverstandig cocaïne te gebruiken. Cocaïne stimuleert namelijk het activerende gedeelte van de hersenen, terwijl anti-epileptica juist het tegenovergestelde effect hebben.

Over anti epileptica

Epilepsie wordt ook wel ‘vallende ziekte’ genoemd. In Nederland zijn ongeveer 120.000 mensen die hier aan lijden. Epilepsie is een aandoening die zich uit in de vorm van aanvallen.

Speed & Anti-epileptica

De interactie tussen anti-epileptica en speed kan een epileptische aanval veroorzaken, maar alleen gebruik van speed kan dat ook al.

Stel een vraag
Scroll naar boven