. . . 4-FA

4-FA

category.php

4-FA/4-FMP: aantoonbaarheid

Vermoedelijk is 4-FA ongeveer 2-3 dagen aantoonbaar in de urine. Er wordt meestal  niet gezocht op 4-FA tijdens een drugstest.

4-FA/4-FMP: combinatiegebruik

Het combineren van 4-FA met andere drugs vergroot de risico’s. Het kan vervelende, onvoorspelbare, en ook gevaarlijke effecten met zich meebrengen. Daarom wordt combineren afgeraden.

4-FA/4-FMP: prijs

In 2019 kostte 4-FA-poeder gemiddeld €6 per pil, €7 per capsule, €17 per gram poeder.

4-FA/4-FMP: risico’s

Het gebruik van 4-FA kan risico’s met zich meebrengen. Zo verhoogt 4-fa bijvoorbeeld de lichaamstemperatuur en kun je te warm worden.

4-FA/4-FMP: werking

De werking van 4-FA begint meestal na een half uur tot een uur na inname. Deze houdt 4 tot 6 uur aan. De na-effecten kunnen langer duren, soms tot wel 12 uur. De effecten van 4-FA lijken op die van speed en XTC.

4-FA/4-FMP: de wet

4-FA staat sinds 25 mei 2017 op de Opiumwet. Dit betekent dat productie, bezit, invoeren, uitvoeren en handel strafbaar zijn.

4-FA/4-FMP: zwangerschap

Over de gevolgen van 4-FA-gebruik tijdens de zwangerschap is niks bekend. Maar omdat het lijkt op speed en XTC ligt het voor de hand dat de risico’s op elkaar lijken. Bij XTC komen aangeboren (hart) afwijkingen vaker voor.

4-FA / 4-FMP: wat je moet weten

4-FA is een harddrug die soms 4-FMP wordt genoemd. Het middel wordt voornamelijk op feesten geslikt. Het ziet eruit als een wit poeder, maar de drug wordt ook als pil verkocht.

Stel een vraag
Scroll naar boven