single.php
. . . trends Onderzoek: is het gebruik van wiet of hasj veranderd?

Het onderzoek is inmiddels afgelopen, hier kun je de (tussentijdse) resultaten vinden. Alle deelnemers worden bedankt voor de deelname. Wil je aan meer onderzoek meedoen? Vul dan de enquête in van het grote uitgaansonderzoek.

Onderzoek: is het gebruik van wiet of hasj veranderd?

Het Trimbos-instituut wil onderzoeken of mensen nu op een andere manier wiet of hasj gebruiken. Je kunt de onderzoekers helpen door de enquête in te vullen.

Onderzoekers van het Trimbos-instituut proberen te begrijpen wat er in deze periode gebeurt met gebruik van wiet of hasj. Ook willen de onderzoekers ontdekken of mensen nog vragen hebben over wiet of hasj tijdens de coronacrisis. Op die manier kan het Trimbos-instituut beter voorlichting geven over gebruik van hasj of wiet.

De enquête is bedoeld voor mensen die wel eens hasj of wiet gebruiken. Ook als je net bent gestopt met cannabis gebruiken kun je de enquête invullen.

Deelname aan de enquête is anoniem. De antwoorden die worden opgeslagen bevatten geen gegevens die zijn te herleiden tot deelnemers, tenzij deelnemers er zelf voor kiezen om meer gegevens te verstrekken.

Doe mee aan de vragenlijst

Stel een vraag
Vergroot lettertype
Scroll naar top